Fri fragt ved køb over 499,-

Hvorfor har vi lavet Vino&Co

Vino&Co har altid været glade for vin - og især vine fra Italien. At have en passion for god vin kan være en dyr fornøjelse, og det var netop derfor, at ideen om selv at importere og sælge vin opstod. 


I foråret 2014 rev vi en uge ud af kalenderen og kørte en tur til Barolo området i Piemonte, Italien. Vi havde en masse gode møder og smagninger hos nogle fantastiske vinhuse.
Efter at have smagt vinen igen hjemme i Danmark, valgte vi de vingårde, som vi har i vores sortiment. 
Siden da har vi udvidet med Champagne, Cava og mange andre vine.

Vinen
Det er altid svært at købe vin på nettet, som man ikke har smagt før. Det synes vi også selv. Du kan booke os til en vinsmagning, eller læse de anmeldelser der står skrevet ved de forskellige vine.

Det er muligt at returnere den vin, du har købt inden for 14 dage. Du afholder naturligvis selv betalingen for dette. Alternativt er du velkommen til at kontakte os, for at høre om vi kan hente det.

Levering
Vino & Co. prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 15:00 bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl. 15:00 bliver først afsendt dagen efter. Vino & Co. sørger for levering med Post Danmark. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Vino & Co. kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Vino & Co. naturligvis en ny leverance uden beregning.

Hvis du bor i Aarhus-området eller Syddjurs, er du meget velkommen til at skrive en mail til os for at få leveret hurtigere og direkte til din dør. Dette gælder også med levering i weekenden.

Benyt michael@vino-co.dk og vi besvarer samme dag.

 

Betaling
Du har mulighed for at betale med en bankoverførsel eller mobilepay

Vælger du bankoverførsel, skal du overføre til
Reg.   7670
Konto. 8895711
Vælger du mobilepay, skal du benytte dette mobil nr. tilhørende Michael Andreasen
Mobil: 25 70 68 50
Husk at skrive dit ordre nummer og fornavn og efternavn, så vi kan knytte dem til din ordre.

Returnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Vino & Co.
Jernbanegade 11
8400 Ebeltoft
michael@vino-co.dk
CVR: 40244220

Returnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.